Fallega land

fjallaspeiglun_bjorg.jpg
fallegblom.jpg
eiðibyli.jpg
mjukablomið.jpg
fallegauna.jpg
mynta.jpg

Ég fór í æðisslega ferð um Vestfirðina um helgina. Það var mikið hlegið, borðaður góður matur og ferðast um haus landsins. Við erum svo heppin að eiga svona fallegt land sem hefur upp á svo margt að bjóða. Ég tók „nokkrar" myndir á ferð minni um helgina, hendi inn fleirum myndum seinna í vikunni.

(I see that I have people from all around the world reading my blog, so for now on I try to write in both Icelandic and english. Hope you enjoy.) 

This past weekend I travelled to the West Side of Iceland, It is my all time favorite area of Iceland (we call it the head of our land). I took a lot of photos on my trip and here are few to start with. I will share some more later this week.

- - - - -